Det vi gør, og det vi tror på!

Vi tager afsæt i ”The Big Why” for at kunne forbedre vores kunders præstationer igennem strategi, organisatorisk forandringsledelse og gennemføre operationelle forbedringer. Vi leverer altid høj kvalitet, og vi benytter de nyeste teorier, indenfor de områder vi arbejder med. Vi skaber attraktive løsninger for alle involverede og tilfører på den måde værdi til virksomhederne, og de medarbejdere vi arbejder med. 

Vi har kompetencerne til at være med i hele processen fra idéskabelse til udrulning og drift, således at vi kan skabe komplette og effektive løsninger. Vi sammensætter vores hold fra opgave til opgave, og vi stiller altid med det rette team, som har både indsigt og viden i forhold den enkelte kundes branche. Vi har specialiseret os i, at bistå private virksomheder i at opnå hurtige og effektive resultater, og vi har en faglig stærk og personlig profil, der understøtter en målrettet indsats af høj faglig kvalitet.

Vores arbejde handler om at skabe forandring med effekt. Vi ved godt, at vores type af rådgivning kan gøres på mange måder, men branchen har en tendens til at være forhåndsindtaget overfor kundernes problemer, og vi tror ikke på, at en konsulentvirksomhed kan levere ”One Size Fits All”. Vi bryster os derfor af, at hver en opgave er unik, og vi måler kvaliteten på, at vi bliver inviteret igen. Vi påtager os ansvaret for de råd vi giver, og vi følger vores projekter - også efter vi har sluppet dem, for at sikre at målene faktisk kommer i hus.

At skabe vækst og langsigtede operationelle forbedringer, er omdrejningspunktet i vores tilgang til de optimeringer og forbedringer vi skaber. Vores mål er altid at øge værdiskabelsen, skabe organisk vækst, forenkle produktionen, arbejdsgangen og de interne processer. Med andre ord løbende at fjerne det der hæmmer i dagligdagen, og altid i et tæt samarbejde med ledelsen og medarbejderne.

Fremtiden kræver nye metoder til at afklare og forenkle udviklingen i virksomheder, simple men stærke værktøjer. ADGECROFT er stiftet af Bo Memhave. Vi er virksomhedsrådgivere med mere end 25 års erfaring med rådgivning indenfor Industri, byggeri, IT, Finans, biotek- og den farmaceutiske- industrien, og vi har haft en bred vifte af stillinger på C-niveauet i både danske og internationale virksomheder.